theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Deila: Iedereen moet de ambitie hebben beter te worden

Iedereen krijgt kansen. Ik verwacht zelfs dat je fouten maakt, maar dan moet je daar wél uit leren. Als iemand geen progressie maakt, heeft niet alleen die persoon een probleem, maar de club én ikzelf ook

Ik ben iemand die vaak confronteert, zoals je dat met familie doet. Dat is het beste: wanneer je alles door je vingers laat glippen, creëer je een afstand. Ik speel kort op de bal, zeg wat ik zie en voel.

De dialoog is alles: hoe meer je elkaar confronteert, hoe beter je elkaar gaat begrijpen. Je moet af en toe kwaad zijn. Maar als het fantastisch is, ga ik mijn spelers daar ook mee confronteren. Blijven doen, zeg ik dan.

Vorige
Volgende
15 49.0138 8.38624 1 1 40000 1 https://1891.football 300 1